Aktiviteetit merellä

Rib Safarit

Todellista vauhdin hurmaa vesillä! Airisto Span oma Rib-tyyppinen vene kulkee hyvin kovallakin kelillä, on turvallinen, vakaa ja mahdollistaa nopeat siirtymät paikasta toiseen. Veneemme soveltuu jopa 12 hengen ryhmille. Meiltä saatte täydellisen varustuksen matkaa varten: jokainen matkustaja saa lainaksi lämpimän haalarin, pelastusliivit, hansikkaat, pipon sekä suojalasit, jotka eivät ole liioittelua. Ensiluokkaisen veneemme ansiosta kyyti on nopeaa, mutta kuivaa. Eli suurimmat pärskeet ja tyrskyt pysyttelevät visusti laitojen ulkopuolella. Venettä vie eteenpäin nykyaikainen ja ympäristöystävällinen erittäin tehokas 300 hv:n ulkoperämoottori sekä asiansa osaava kippari. Lue lisää Rib-safaristamme!

Toteutusaika avovesiaikaan. Ohjelman kesto sopimuksen mukaan. Ryhmäkoko max. 12 hlö / vene. Myös suuremmat ryhmät mahdollisia. Kysy lisää!

Rib-suunnistus saaristossa

Suunnistusta hieman vauhdikkaampaan tapaan. Eikä tarvitse hypellä mättäältä toiselle risuja väistellen vaan mennään vauhdikkaasti vetten päällä. Lenkkareita ei tarvita sillä matkaa vauhdittavat Rib-tyyliset vauhdikkaat veneet. Kompassinkin voi jättää kotiin, veneemme ovat asianmukaisesti varusteltuja, suunnistukseenkin.

Ryhmät jaetaan porukoihin, jokaiselle porukalle tulee oma Rib-vene ja kippari. Ryhmille jaetaan kartat joiden avulla rastit tulee löytää. Ryhmäläisten tehtäväksi jää kertoa ajo-ohjeet rasteille kipparille. Jokainen ryhmä aloittaa eri rastilla. Kun rasti on löytynyt, todistukseksi otetaan kännykällä/kameralla kuva tästä kohteesta. Voittaja on ryhmä joka löytää kaikki rastit nopeiten. Rib-suunnistuksen kesto on tavallisesti noin 1-2 tuntia.
Hinta alk. 550€/vene.

Toteutus avovesiaikaan. Kysy lisää!

Melontaretket kajakilla

Lähde melomaan kajakilla maailman kauneimpaan saaristoon. Sadat saaret ja luodot odottavat sinua ja tarjoavat sinulle unohtumattoman hienoja kokemuksia. Kajakilla melominen on kevyttä, helppoa ja turvallista. Eteneminen on äänetöntä joten luonnon rauha ei vesillä liikkumisesta rikkoudu. Oppaamme on alan ammattilainen ja ohjaa teidät tarvittaessa turvallisesti alkeista lähtien melonnan saloihin. Myös suuret ryhmät mahdollisia.

Melontaretken kesto: alkaen 1h
Lähtöpaikka: Airisto-hotellin ranta, Parainen
Toteutus avovesiaikaan. Kysy lisää!

Purjehdusretki

Vietä noin 4 tuntia Airistolla purjehtien oman kipparin ja purjehdusoppaan kanssa. Purjehduspakettiin kuuluu lyhyt perehdytys purjehduksen saloihin, 4 tunnin purjehdus ja kippari. Voit esimerkiksi suunnitella päivän reitin kipparin kanssa tai jos olette suurempi ryhmä voimme järjestää pienen regatan missä ryhmänne kanssa kilpailette saaristokipparin tittelistä.

Toteutus avovesiaikaan. Ohjelman kesto n. 4 h. Ryhmäkoko 6-30 hlö. Myös suuremmat ryhmät mahdollisia.

S&S Swan 43: Pituus 13,1m. Matkustajia max. 12 henkilöä.

Water Fun – Vesiaktiviteettipäivä

Eikö soutaminen maistu? Vietä kesäinen päivä nopean Rib-veneen perässä wakeboardilla, vesisuksilla, vetobanaaniilla tai vetorenkaalla. Polttarisankarille jotain muuta kuin sitä ikuista nöyryytystä? Vaikkapa vesijetti-safari koko porukalle? Ja jos ei moottorit ole se juttu, niin kajakeilla matkaaminen onnistuu myös. Nämä vesiaktiviteetit ja paljon muuta tarjolla Airisto Spa:lla. Kysy lisää!

Beach Fun – Ranta-Aktiviteetit

Omalla hiekkarannallamme voitte pelata vaikka petanqueta ja beach-volleyta. Perinteiset tikkataulut löytyvät myös ja hiekkarantahan tulee luonnollisesti kauppaan mukaan ilmaiseksi. Vieressämme on myös minigolf-kenttä jossa voi ratkoa porukan Tiger Woods-tittelin haltija. Käytössämme on myös suuri laituri jolle voi viedä vaikka 100 henkilön porukan ottamaan mittaa toisistaan perinteisessä mato-onginnassa tai silakan litkauksessa. Kysy lisää!

WoW-Pallo

WOW-Pallo eli Walk On Water pallo on läpinäkyvä muovipallo johon asiakas menee sisään. Pallo täytetään ilmalla ja siitä hauskuus alkaa. Pallolla kävellään veden päällä. Voit temppuilla pallon sisällä ja yrittää päästä eteenpäin eri tavoin, mikäli saat tasapainosi pysymään. Voit toki myös vain aaltojen keinutella ja nautiskella oman kuplasi sisällä.

WoW-pallo on hauskaa ohjelmaa mm. virkistyspäiviin, polttareille ja synttäreille. Niin lapsille kuin aikuisillekin. Kysy lisää!

SUP-lautailu

Stand Up paddle Surf (SUP)laudalla melotaan seisten keskellä lautaa. SUP melontaan ei vaadita aikaisempaa kokemusta ,vaan homman oppii melko nopeasti ja laudalla on suhteellisen helppo pysyä. Hauska ja rentouttava tapa liikkua vesillä.

Riippuen veden ja ilman lämpötilasta varustamme asiakkaat tarvittavalla vaatetuksella, suurin osa ajasta vietetään kuitenkin laudan päällä. Kysy lisää!

Flyboard – Uskallatko kokeilla? alk.650€ ( 1 x tunti ) ( varusteet kuluu hintaan )

Vieritä ylös