Kaipaatkö lämpöön?

Kesäkuu alkoi ja aurinkokin rupesi lämmittämään mukavasti ennätystuulisen kevään päätteeksi. Meno täässä Turun kauniissa saaristossa alkaa näyttämään päivä päivältä yhä kesäisemmältä. Veneitä lipuu ohitse enenevissä määrin ja ihmiset ovat saaneet kesämoodin päälle, eli hymyilevät.

Palveluita kehitetty

Päärakennuksemme sai uuden ison lämmitetyn katteen koko terassilleen. Nyt meille mahtuu hienosti isompikin joukko juhlijoita. Ja juhlat voivat jatkua vaikka sade ja tuisku yllättäisi. Uima-altaamme vesi lämpiää nyt lämpöpumpulla 27 asteiseksi, ulkoporealtaassa pääsee nauttimaa 38 asteisen veden hyväilystä. Suihkuvesi lämmitetään aurinkopaneeleilla lämpimäksi. Myös naapurimme, Airisto Strand on satsannut paljon tähän kauteen.

Lisää majoitustiloja

Airisto Hill, kaksi viehättävää täysin remontoitua ja modernisoitua mökkiä isolla terassilta jolta on näkymä yli Airiston vierasvenesataman, pitkälle merelle, sinne minne aurinko laskee. Nämä mainiosti pienille ryhmille, kalastusporukoille, veneilijöille jotka haluavat väliyön kunnon sängyssä tai vaikka hääyötä viettäville sopivat mökit sijaitsevat aivan Airisto Span päärakennuksen yläpuolella. Siis loistavien palveluidemme välittömässä läheisyydessä.

Juhlien aika

Nyt kun koulujen päättäjäiset on juhlittu, on aika pitää rennot kesäjuhlat tai vaikka tuulettua aktiviteettien parissa. Syksyn rapujuhliin on vielä kalenterissamme tilaa. Vielä kerkeät varaamaan omasi. Ja meillähän omat juotavat on sallittu.

Airisto Spalla koet kesämielen. Meillä sinun ei ole pakko tehdä mitään, jos sitä haluat. Tervetuloa nauttimaan olosta ja elämästä.

Vieritä ylös