Kevät tuli saaristoon

Meillä on jo veneet vedessä odottamassa innokkaita veneilijöitä ja kalastajia. Menneet kovat tuulet ja pitkään plussalla ollut lämpötila on tehnyt tehtävänsä; jäitä ei ole enää kuin grogilasissa ja suojaisimmissa lahdissa. Taitaa tulla taas erittäin pitkä veneily- ja kalastuskausi. Siika- ja haukikausi on jo alkanut. Taimentahan on voinut kalastaa läpi talven.
Linnutkin alkava tulemaan takaisin tänne pohjolaan vaikka pitäisi vielä olla talvi… Aurinko paistaa päivä päivältä voimakkaammin ja kutsuu ulos. Uusitulta terassiltamme on mukava nauttia keväisen auringon säteistä ja aikaisesta keväästä.

Kevätkokoukset Turun saaristossa

Keväällä pitää usein tehdä muutakin kuin vain ottaa vastaan auringon tarjoamaa energiaa. Kokoukset, palaverit ja tapaamiset on järjestettävä. Miksei niitä järjestäisi mukavassa paikassa? Meillä Airisto Spalla saat kaikki nykyaikaiset puitteet kokouksille ja sen lisäksi saunaosastomme käyttöösi. Ensin hiukan palaveria, sitten reipasta aktiviteettia jonka jälkeen saunoihin ja paljuihin. Eikö?

Myös rantasaunoja viimeistellään parasta aikaa jotta ne palvelisivat pieniä ryhmiä entistä paremmin. Huom! myös rantasaunojen käyttäjillä on oikeus nautiskella olostaan lämmitetyissä paljuissamme.

Juhlat saaristossa

Mietitkö tykypäiviä, häitä, syntymäpäivä- tai muita juhlia? Laajennettu terassimme palvelee pian juhlijoita entistä paremmin. Meillä asiakkiden omat juotavat on sallittu!

Vieritä ylös