Onko talven selkä taittunut vai onko talvi vielä tullutkaan?

Täällä Airistolla pystyy ajamaan veneellä avovedessä. Ensimmäiset asiakasryhmät tulevat jo sunnuntaina Rib-veneen kyytiin ja seuraavatkin asiakkaat ovat jo varanneet talvisen Rib-seikkailunsa. Vähän matkaa kun menee saaristoa sisemmäksi, löytyy vahvaa jäätä joka on nyt erittäin hyvässä luistelukunnossa!

SAUNAT MEREN RANNALLA
Vuodeksi 2017 meillä Airisto Spalla onkin tarjota asiakkaillemme, taas, jotain uutta. Pihapiiriimme laitettiin saunojien iloksi pystyyn puulämmitteinen Iglusauna, josta on mukavat näkymät merelle. Laavukin on tulossa pihapiiriimme, jossa on mukava ottaa rennosti tai vaikka hiukan grillata ja miettiä mitä omatoimisia aktiviteetteja seuraavaksi kokeiltaisiin.
Lue lisää >>

CHARTER VENEET
Menoa ja meininkiä kaipaaville Airisto Spa tarjoaa yhä enemmän vauhtia vetten päällä. Käytössämme on tuttujen veneidemme lisäksi kaksi uutuus Rib-venettä. Toinen katettu ja toinen avoin. Molemmissa hevosvoimia riittävästi, katetussa Ribissä 450hv ja toisessa enemmän…
Lue lisää >>

VIRKISTÄYTYMISPÄIVÄT
Kevään parhaat ajankohdat yritysten virkistäytymis- ja TYKY-päiville varataan nyt. Airiston maisemissa pääsette nauttimaan monipuolisista aktiviteeteista ja rentouttavista saunoistamme.
Lue lisää >>

MERELLISET KOKOUKSET
Luonnollisesti meillä on modernit ja toimivat tilat onnistuneille kokouksille sekä neuvotteluille, takuulla inspiroivassa ympäristössä. Majoitustilaakin Spa:n alueelta löytyy jopa 30 henkilölle.
Lue lisää >>

JUHLATILAT JUHANNUKSEKSI
Muistakaa että Juhannukseenkaan ei ole kuin reilu 120 päivää. Varaa juhlatilat itsellesi ja seurueeltasi Juhannukseksi Airiston rannalta, Airisto Spasta.
Lue lisää >>

Kesällä Airistolla tapahtuu. Saaristo Poker Run ja Tall Ships Race ovat näkyvässä osassa Airiston kesää 2017. Nauti näistä tapahtumista aitiopaikalta, Airisto Spassa.

Vieritä ylös