Aktiviteter på land

Alla våra aktiviteter på land kan ordnas året om och nästan på vilken plats som helst (bilväg fram) i Åbolands skärgård.

MINISURVIVOR

Nu svälter vi inte en månad på en öde ö, utan tillbringar två roliga timmar utomhus. Alla får vara med, ingen röstas bort! Gruppen delas in i lag, som tävlar sinsemellan i olika uppgifter – det gäller att vara både snabbtänkt och händig! Bästa laget belönas!

Programmets längd ca 2h och gruppstorlek 10-100 pers.

MURBRÄCKAN

Lagprogram när det är som bäst – släpp fram ingenjören inom dig! Gruppernas uppgift är att bygga en katapult inom en given tid, utan ritningar! Som material används trävaror, spik, verktyg, rep, tejp osv. Till slut provskjuts katapulterna, bästa gruppen belönas!

Programmets längd ca 2h och gruppstorlek 10-100 pers.

SHERWOODS HJÄLTAR

Nu bekantar vi oss med bågskyttets hemligheter och kanske till och med klarar av att klyva pilar. Varje deltagare får en egen pilbåge, som ställs in för dagens bågskytte. Efter en kort och intensiv träning kommer ni bra igång och hinner också med en liten tävling. Max. gruppstorlek är 20 personer, och då kan de som väntar på sin tur, testa sina kunskaper i skytte med luftpistol, luftgevär och blåsrör.

Programmets längd ca 2h och gruppmängd 10-20 pers.

SHOOT & THROW

Två timmars skjutande och kastande! Först en liten genomgång av vapnens funktioner och säkerhet samt kastmaskinernas kastteknik. Vapen bl.a. tävlingsbåge, armborst, luftpistol, kastyxa, tomahawk, blåsrör, kastknivar och slangbella. Barnsligt? SÅ KLART!! Och så jävligt kul… Vi kan också ordna en liten tävling!

Programmets längd ca 2h och gruppmängd 10-20 pers.

Övriga aktiviteter

  • Foosball med människor (video)
  • Fyrhjulingsafari
  • Paintball
  • Laserkrig

Fråga efter fler alternativ!

Scroll to Top