Aktiviteter på vatten

Rib Safari

Båten går bra också i regn och rusk, den är stabil och möjliggör snabb förflyttning mellan öar och skär. Båten rymmer max. 12 pers. Vi tillhandahåller lämplig utrustning för resan: varje passagerare får låna en varm overall, flytväst, handskar, mössa och skyddsglasögon. Eget bagage som tas med på resan, förvaras i vattentäta väskor. Båten kör med en modern och miljövänlig 300 hästkrafters utombordsmotor.

Kan genomföras på: alla våra destinationer vid öppet vatten. Programmets längd kommer vi tillsammans överens om. Gruppmängd 10-12 pers. Också större grupper går för sig. Be om mer information!

Rib Navigation

Navigering på ett snabbare sätt. Och man behöver inte springa och ducka för kvistar i skogen, här går det fort på vattnet. Springskorna behöver du ej heller, här används snabba RIB-båtar . Kompassen kan lämnas hemma likaså eftersom båten är ordentligt utrustad .

Grupperna uppdelas i lag, varje lag får sedan sin egen Rib båt och skeppare. Kartor markerade med delmål delas ut . Laget uppgift går sedan ut på att förklara för skepparen hur han navigerar till de markerade målen. Varje lag börjar med att navigera till olika delmål. När delmålet hittats, måste laget ta en bild med en smartphone eller kamera som bevis. Det lag som hittar alla delmål först vinner.
Pris från: 550€/Rib, 1-2/h

Möjligt under öppethavssäsongen. Be om mer information!

Segling

Njut av en 4h seglats på Erstan med egen kapten och seglingsguide. Till seglingspaketet hör en kort introduktion i seglingens hemligheter, ca 4 timmars seglats och en kapten. Du kan komma överens om rutten med kaptenen och om ni är en större grupp kan vi ordna en liten regatta. (Morgonstart kl. 10:00 och eftermiddagsstart kl. 15:00)

Kan genomföras på: alla våra destinationer vid öppet vatten. Programmets läng ca 4h. Gruppmängd 6 – 30 pers. Också större grupper går för sig, hör dig för!

S&S Swan 43: Längd 13,1m. Passagerare max. 12.

Water Fun – Vattenaktivitetsdag

Du tycker inte om rodd, va? Tillbringa en sommardag bakom en Rib båt på ett wakeboard, vattenskidor eller på en luftbanan. Kanske som omväxling från den vanliga förnedringen av “offret” på svensexan. Eller kanske vattenskoter safari för hela gruppen? Och om motorer inte är er grej, då kanske kajakpaddling är den rätta aktiviteten för er. Dessa vattenaktiviteter och mycket mer kan du uppleva hos oss. Be om mer information!

Beach Fun – Strandaktiviteter

På vår egen sandstrand kan du även spela petanque och beach-volley. Traditionella darttavlor finns också och ja sandstranden är gratis, förstås. Ett stenkast i från spa:et finns det också en minigolfbana där ni kan se vem som är Tiger Woods och vem som inte är det. Vi har också en stor brygga där upp till 100 personer kan tävla i den traditionella metetävligen. Be om mer information!

WoW-Boll

WOW-Boll, eller “Walk On Water” (gå på vatten) boll är en genomskinlig plastboll som kunden går in i. Bollen fylls med luft och det roliga börjar. Med bollen hjälp går man på vattnet. Du kan med olika knep försöka komma framåt, så länge du kan behålla balansen. Naturligtvis kan du också bara gunga i vågorna och njuta inne i din egen bubbla.

WoW-boll är ett roligt program till exempel under rekreationsdagar, svensexor och födelsedagsfester. Passar både för barn och vuxna. Be om mer information!

Scroll to Top