Stugor & Villor

Airisto Spa är ett 100% familjeföretag. Jag “Stoffe” har arbetat inom skärgårdsturismen sedan tidig ålder och helt enkelt fortsatt i den branschen.

Vi vill erbjuda våra kunder, och er, endast det bästa. Därför känner vi våra partners och deras utubud så väl. Tidigare arbetade jag i över 10 år hos Strandbo Group.

Alla tjänster under samma tak

Oavsett om det är en egendrivande grupp eller om ni söker en plats med full service, så har vi har en lösning för dig . Vi har ett brett nätverk av partners i hela Åbolands skärgård. Om någon plats dit ni ville åka är upptagen eller om ni behöver en bekväm och effektiv ram för festen, tillfället eller semester, tveka då inte att kontakta oss. Vi kan säkert hjälpa och ställa i gång någonting riktigt njutningsfullt.

Villa Constantine

En fint renoverade villa med alla bekvämligheter på Mielisholms ö. Trots detta når man platsen både med bil och med båt, som naturligtvis kan förtöjas vi vår egna brygga.
Platsen är idealisk för mindre grupper och utmärkt för fiskegäng. Läs mer om Villa Constantine

Övriga platser i skärgården

Via våra partners kan vi erbjuda ett stort utbud av intressanta och stämningsfulla platser för olika typers evenemang i Åbolands skärgård, Rimito och Kimito. Vi tar hand om alla praktiska detaljer,  från början till slut. För dig kvarstår njutningen!

Båtturer

Vi ordnar också båttransport till alla de stora skärgårdsdestinationerna.
Läs mer båtturer och -transporter.

Inkvartering

Vi kan också hjälpa dig med inkvarteringen, både före och efter din tillställning.
Läs mer om övernattningsmöjligheter.

PS. Visste du att det på Airisto finns 3 x beställningsrökbastun och mer än 100 sängplatser . Vi får alltså även större grupper inrymda utan problem.

Mat och dryck

Vi fixar gärna också maten för er del. Allt från husmanskost till mer lyxiga skärgårdsdelikatesser.
Läs mer om vår beställningsrestaurang

Scroll to Top