Syyskokoukset, juhlatilat sekä pikkujoulut Turun saaristossa

Saaristo hiljenee, mutta meri on vielä melko lämmin ja kelitkin hellivät. Ja vaikka myrsky yllättäisi on tiloissamme takan ääressä mukava nauttia olostaan.

Syyskokous

Airisto Spa syyskokoukset PDF -muodossa >>
Airisto Spa pikkujoulut PDF -muodossa >>

Yksityistilaa meren rannalta kokouksiin ja juhliin

Etsitkö paikkaa jossa yrityksesi voisi pitää kokouksia ja palavereja? Kaipaatko kokouksillesi jotain muutakin kuin neljä seinää ja palaveripullaa? Varsinkin jos on VIP-vieraat ovat tulossa. Meillä on hienot ja inspiroivat tilat kokouksille. Lämmitetty ja pimennettävä lasiterassi merinäköalalla, 65-tuumainen tv, videotykki, laadukas äänentoisto sekä pöytätilaa 30 henkilölle langattomalla verkolla antavat hyvät puitteet onnistuneille kokouksille. Mikäli ryhmänne on suurempi, ei ongelmaa. Aivan kivenheiton päässä on kokoustilaa jopa 100 henkilölle.

Meiltä saa myös oivalliset tilat pikkujoulujen viettoon. Katettu ja lämmitetty ulkoterassi vetää isommankin joukon juhlijoita mikäli sisätilamme jäävät ahtaiksi.

Tilamme sijaitsevat 45 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Paikalle voitte tulla autolla tai voimme noutaa teidät veneellä.

Aktiviteetteja ja nautiskelua

Kokouksen pidon ohessa voi ja kannattaa rentoutua sekä nostattaa tiimihenkeä. Nyt on erinomaiset hetket lähteä vaikka sienimetsälle. Herkullisia tatteja on enemmän kuin aikoihin! Sen lisäksi että meri on vielä lämmin, tarjoaa ahti viljaansa korjattavaksi: ahven alkaa parveutumaan mukavasti ja reilun kokoinen hauki on kovalla otilla! Kalaan voit lähteä omatoimisesti tai oppaan kanssa.

Riehakkaamille juhlijoille järjestämme aktivitettia jos jonkinmoista: nopeita vesikulkuneuvoja, toimintaa maalla sekä merellä ja paljon muuta. Lue lisää aktiviteeteistamme >>

Ruokailut hoidamme tyylikkäästi ja ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii maittavat ateriat, vaikka toiveidenne perusteella.

Mitä juomiin tulee, niin meille saa tuoda omat juotavat.

Päiväkokouksen hinta alkaen 350€. Kysy lisää >>

Rentoudu Spa- ja saunaosastollamme

Kun päivän ohjelma on käyty läpi tekee sauna poikaa. Aidossa savusaunassa on tunnelmaa jossa loputkin leadit ja ideat tulee hyvin käytyä läpi ja aktiviteettien jäljiltä ehkä hieman jännittynyt keho saa kaivattua rentoutusta. Porealtaassa ja lämmitetyissä ulkopaljuissa juttu luistaa ja elämä maistuu! Nyt myös ulkona sijaitseva uima-altaamme on lämmitetty, mikäli uinti meressä, omalla rannallamme, tuntuu liian viileältä.
Tutustu Sauna- ja Spa osastoome >>

Majoitustilaa saaristossa

Ja poishan ei ole mikään kiire. Aivan Airisto Span päärakennuksen yläpuolella sijaitsee Airisto Hill. Kaksi remontoitua, viehättävää mökkiä merinäköalalla. Jos majoitusta tarvitaan suuremmalle joukolle, on vieressä sijaitseva Airisto Strand-hotelli oivallinen ratkaisu.
Majoitus Airisto Hill -mökeissä alkaen 30€/hlö.  Lue lisää >>

Meillä on myös merenrantahuviloita vuokrattavana, palveluiden kera tai ilman.
Tietenkin hintaan kuluu rantasauna, poreallas, liinavaatteet ja loppusiivous. Tutustu huviloihimme >>

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vieritä ylös