Syyskokoukset Turun saaristossa

Saaristo hiljenee, mutta meri on vielä melko lämmin ja kelitkin hellivät. Ja vaikka myrsky yllättäisi on tiloissamme takan ääressä mukava nauttia olostaan.

Syyskokous

Airisto Spa syyskokoukset PDF -muodossa >>

Yksityistilaa meren rannalta

Etsitkö paikkaa jossa yrityksesi voisi pitää kokouksia ja palavereja? Kaipaatko kokouksillesi jotain muutakin kuin neljä seinää ja palaveripullaa? Varsinkin jos on VIP-vieraat ovat tulossa. Meillä on hienot ja inspiroivat tilat kokouksille. Lämmitetty ja pimennettävä lasiterassi merinäköalalla, 65-tuumainen tv, videotykki, laadukas äänentoisto sekä pöytätilaa 30 henkilölle langattomalla verkolla antavat hyvät puitteet onnistuneille kokouksille. Mikäli ryhmänne on suurempi, ei ongelmaa. Aivan kivenheiton päässä on kokoustilaa jopa 100 henkilölle.

Tilamme sijaitsevat 45 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Paikalle voitte tulla autolla tai voimme noutaa teidät veneellä.

Aktiviteetteja ja nautiskelua

Kokouksen pidon ohessa voi ja kannattaa rentoutua sekä nostattaa tiimihenkeä. Nyt on erinomaiset hetket lähteä vaikka sienimetsälle. Herkullisia tatteja on enemmän kuin aikoihin! Sen lisäksi että meri on vielä lämmin, tarjoaa ahti viljaansa korjattavaksi: ahven alkaa parveutumaan mukavasti ja reilun kokoinen hauki on kovalla otilla! Kalaan voit lähteä omatoimisesti tai oppaan kanssa.

Ruokailut hoidamme yhteistyössä Paraisilla sijaitsevan Kamu ravintolan kanssa jonka ammattitaitoinen henkilökunta loihtii maittavat ateriat , vaikka toiveidenne perusteella.

Mitä juomiin tulee, niin meille saa tuoda omat juotavat.

Rentoudu Spa- ja saunaosastollamme

Kun päivän ohjelma on käyty läpi tekee sauna poikaa. Aidossa savusaunassa on tunnelmaa jossa loputkin leadit ja ideat tulee hyvin käytyä läpi. Tutustu Sauna- ja Spa osastoome >>

Meillä on myös merenrantahuviloita vuokrattavana, palveluiden kera tai ilman.
Tietenkin hintaan kuluu rantasauna, poreallas, liinavaatteet ja loppusiivous. Tutustu huviloihimme >>

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vieritä ylös