Aktiviteetit & Tykypäivä Turussa

Airisto Spa:n tarjoamat aktiviteetit on täysivaltainen ja unohtumaton tapa kokea Turun saariston tarjoamat mahdollisuudet. Halutut ohjelmapalvelut voi liittää esimerkiksi kokouksen tai tykypäivän yhteyteen tai ne voi nauttia sellaisenaan. Oheis- ja ohjelmapalvelut tarjoavat haasteita ja koettavaa niin aktiiviselle seikkailijalle kuin todelliselle nautiskelijalle. Vaihtoehdoista voi koota mieleisensä kokonaisuuden tai poimia jonkin valmiiksi mietityistä tuotteista. Valinta on sinun, Airisto Spa huolehtii kaikesta muusta.

Aktiviteetit Turun saaristossa

Juhlat, koulutukset, kokoukset, asiakastilaisuudet, tykypäivät, henkilökunnan virkistyspäivät…  oli tilaisuutesi mikä tahansa, meiltä saat kaikille sopivat elämykset sen liitteeksi. Aktiviteetit toteutetaan niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Muista; Turun saaristo on paljon muutakin kuin kesä. Airisto Spa tarjoaa laajan valikoiman talviaktiviteetteja! Lue lisää talviaktiviteeteistamme (pdf) >>

Kysy lisää aktiviteeteistamme!

 • Räätälöintiä:
  Räätälöimme myös tapahtumia yhdistelemällä eri ohjelmapaketteja monipuolisiksi kokonaisuuksiksi. Anna meidän ehdottaa ryhmällesi jotain ainutlaatuista!
 • Tiimityötä:
  Teemme aktiivista yhteistyötä myös alueen muiden toimijoiden kanssa. Meillä järjestyy kaikki mahdollinen ja vähän mahdotonkin!
 • Vakuutus:
  Kaikki seikkailijat ovat vastuuvakuutuksemme piirissä. Yritystapahtuman aikana myös työpaikan tapaturmavakuutus voi olla voimassa. Varmista vakuutuksesi ennen tapahtumaa.
 • Varustus:
  Varaa mukaan säänmukaiset ulkoiluvarusteet ja muista myös kertoa ryhmällesi ulkoilusta. Ohjelmamme ovat toteutettavissa säässä kuin säässä.
 • Nauti:
  Ohjelmapalvelumme ovat tarkoitettu puhtaasti haasteelliseen hauskanpitoon ja yhdessä tekemiseen. Tervetuloa nauttimaan ulkoilusta ja saaristoilmasta!
 • Omatoimisia aktiviteetteja:
  Tarjoamme myös laajan kattauksen omatoimisa aktivieetteja, jotka ovat suurelta osin ilmaisia! Lue lisää omatoisista aktiviteeteista >>
Scroll to Top