Aktiviteetit

Ohjelmapalvelut ryhmille

Airisto Spa:n tarjoamat aktiviteetit on täysivaltainen ja unohtumaton tapa kokea Turun saariston tarjoamat mahdollisuudet. Halutut ohjelmapalvelut voi liittää esimerkiksi kokouksen tai tykypäivän yhteyteen tai ne voi nauttia sellaisenaan. Oheis- ja ohjelmapalvelut tarjoavat haasteita ja koettavaa niin aktiiviselle seikkailijalle kuin todelliselle nautiskelijalle. Vaihtoehdoista voi koota mieleisensä kokonaisuuden tai poimia jonkin valmiiksi mietityistä tuotteista. Valinta on sinun, Airisto Spa huolehtii kaikesta muusta. Kysy lisää aktiviteeteistamme!

Elämykset Turun saaristossa

Juhlat, koulutukset, kokoukset, asiakastilaisuudet, tykypäivät, henkilökunnan virkistyspäivät…  oli tilaisuutesi mikä tahansa, meiltä saat kaikille sopivat elämykset sen liitteeksi. Aktiviteetit toteutetaan niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Elämykset ympäri vuoden

Kaikki meidän aktiviteetit maalla pystymme toteuttamaan ympäri vuoden ja miltei missä paikassa (autotie perille) tahansa Turun saaristossa. Jos jäätilanne suosii niin kysyy talviaktiviteetit.

Leikkimieliset kisailut

MINISURVIVOR

Nyt ei vietetä nälkiintyneenä kuukautta saarella, vaan kaksi hauskaa tuntia ulkona ja ketään ei äänestetä pois! Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka kilpailevat keskenään näppäryyttä ja tietotaitoa vaativilla rastitehtävillä. Paras joukkue palkitaan!

Hinta:
10-29 hlö. 39€/hlö. + alv 24%
30-49 hlö. 35€/hlö. + alv 24 %
Minimilaskutus 10 hlö

Ohjelman kesto n. 2h. Kysy lisää!

SHOOT & THROW

Kaksi tuntia pelkkää ampumista ja heittämistä! Aluksi pieni briiffaus aseiden toiminnasta ja turvallisuudesta sekä heittolajien heittotekniikasta. Aseina mm. kilpajousi, taljajousi, jalkajousi, ilmakiväärit, ilmapistooli, heittokirves, tomahawk, puhallusputki, heittopuukot ja ritsa. Lapsellista? On. Mutta pirun hauskaa! Mahdollisesti pidämme myös pienimuotoisen kilpailun.

Hinta:
10-20 hlö. 45€/hlö. + alv 24 %
Minimilaskutus 10 hlö

Ohjelman kesto n. 2h. Kysy lisää!

MUURINMURSKAAJAT

Tiimiohjelmaa parhaimmillaan – vapauta sisäinen insinöörisi! Ryhmien tehtävänä on rakentaa annetussa ajassa katapultti ilman piirustuksia! Tarvikkeina on puutavaraa, nauloja, työkaluja, narua, teippiä jne. Lopuksi katapulteilla pidetään pituusammuntakisat ja paras joukkue palkitaan!

Hinta:
10-29 hlö. 39€/hlö. + alv 24%
30-49 hlö. 35€/hlö. + alv 24 %
Minimilaskutus 10 hlö

Ohjelman kesto n. 2h. Kysy lisätietoja!

Omatoimiaktiviteetit

Kivaa ohjelmaa, ilmaiseksi!

Omalla rannallamme on beach volley –kenttä jolla voi rennosti pelailla, tai sitten ottaa ihan tosimatsit.

Kalastustehtävä rannalla ja laitureilla voi kiinnostaa monia. Ties vaikka menisi tämäkin hiukan kilpailun puolelle tämäkin.

Käden ja silmän tarkkuutta voi testata vaikkapa puhallusputkella. Tosiviikinki voi myös koittaa suosittua kirveenheittoa.

Voittajajoukkueelle palkinto.

Tätä ja paljon muuta!

Hinta:

Alk. 0€ ( Airisto Spa & Villa Constantine )

Ohjattu 20€ / henkilö

Ohjelman kesto n. 2h. Kysy lisätietoja!

Yhteistyökumppanien tarjoamat aktiviteetit

Jos haluat lisätietoja näistä yrityksistä tai niiden palveluista, ota yhteyttä suoraan heihin:

Kysy muita vaihtoehtoja!

Opastetut sekä omatoimiset kalastusmatkat

Tarjoamme opastettuja ja omatoimisia kalastusmatkoja Saaristomerellä. Voit mennä kalastamaan omatoimisesti merenrantahuvilaltamme tai vuokramökiltämme tai sitten ottaa valmiin kalastuspaketin kalastusoppaan kanssa.

Ryhmille ja yritykselle suunnatut kalastusmatkat ovat erikoisuuksiamme. Vuosien kokemuksella järjestämme toimivat kokonaisuudet vaativammillekin ryhmille. Ammattilais-kalastusoppaamme ovat kielitaitoisia ja paikalliset olosuhteet ymmärtäviä huippuosaajia.

4 hengen kalastusvenen oppaan kanssa alk. 650€ / 4h

Scroll to Top