Majoitus & loma Turun saaristossa

Majoitukset ja lomat maailman hienoimmassa saaristossa. Haluatteko irtioton arjesta ja lomailla tyylikkäästi upeissa saaristomaisemissa tai pitää kenties polttarit isommallekin porukalle kaikilla herkuilla? Saaristomeren alueelta ja yhteistyökumppaneidemme kautta löytyy moneen käyttöön sekä hotellimajoitusta että laadukkaita mökkejä ja huviloita, niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tulevaisuudessa rakennamme lisää huippulaatuisia lomamökkejä merinäköalalla. Kaikki tässä esillä olevat majoituskohteet sijaitsevat Turun saaristossa, Paraisten Airistolla.

Yöpyminen Paraisilla

Järjestä saaristokohteissamme tarpeisiisi sopivat kokoukset, tilaisuudet ja juhlat, jotka voivat jatkua läpi yön ja seuraavankin päivän. Voit tulla viettämään myös lomaa Turun saaristoon. Majoitus Turun saaristossa onnistuu isommallekin ryhmälle. Yhteistyökumppaneidemme avulla järjestämme toiveidenne tilaisuudet ja juhlat, alusta loppuun. Kysy lisätietoja!

Hotel Airisto Strand

Ensimmäiset maininnat Airiston hotellista ovat jo 1900-luvun alkupuolelta. Airiston historia on tutustumisen arvoinen, eikä nykypäiväkään jää sen varjoon – ravintola Airisto Strand, saunamaailma Airisto Spa sekä vilkas ja palkittu satama palvelevat ilolla vieraitaan. 8 x 2 hh, 2 x 1 hh.

Airisto Hill

Lähellä palveluitamme, Airisto Spa:n oma Airisto Hill. Kaksi täysin remontoitua mökkiä Airiston rannalla. Sopii mainiosti pienille ryhmille ja erityisesti kalastajille; veneramppi on muutaman sadan metrin päässä ja parkkipaikkoja lähistöllä runsaasti.
Lue lisää Airisto Hillistä

Airisto Inn

Aivan Airisto Spa päärakennuksemme yläpuolella, Airisto Hillin naapurissa, Airisto Inn, remontoitu mökki jossa kaksi erillistä huonetta jotka voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Sopii mainiosti pienille ryhmille ja erityisesti kalastajille; veneramppi on muutaman sadan metrin päässä ja parkkipaikkoja lähistöllä runsaasti.
Lue lisää Airisto Innistä

Vieritä ylös