Majoitus Turku

Majoitus & loma Turun saaristossa

Majoitukset ja lomat maailman hienoimmassa Turun saaristossa. Haluatteko irtioton arjesta ja lomailla tyylikkäästi upeissa saaristomaisemissa tai pitää kenties polttarit isommallekin porukalle kaikilla herkuilla? Saaristomeren alueelta ja yhteistyökumppaneidemme kautta löytyy majoitus moneen käyttöön sekä hotellimajoitusta että laadukkaita mökkejä ja huviloita, niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Kaikki tässä esillä olevat majoituskohteet sijaitsevat Turun saaristossa, Paraisten Airistolla.

Järjestä saaristokohteissamme tarpeisiisi sopivat kokoukset, tilaisuudet ja juhlat, jotka voivat jatkua läpi yön ja seuraavankin päivän. Voit tulla viettämään myös lomaa Turun saaristoon. Majoitus Turun saaristossa onnistuu isommallekin ryhmälle. Yhteistyökumppaneidemme avulla järjestämme toiveidenne majoituksen, tilaisuudet ja juhlat, alusta loppuun. Kysy lisätietoja!

Mökki yöpymiseen ja juhliin

Haluatko mökin merinäköalalla? Haluatko katsella kun aurinko laskee horisonttiin? Meillä on teille jotain juuri tällaista. Ympärivuotiset rantamökit 60 neliön terassilla. Sijainti on herkullinen; mäellä jolta on näkymä Airiston venesataman yli, kauas merelle, aina sinne missä aurinko laskee. Veneramppi ja parkkipaikat ovat sivummalla muutaman sadan metrin päässä.

Airisto Inn ja Airisto Hill käsittää kaksi ympärivuoden asuttavissa olevaa mökkiä Airisto Spa:n yläpuolella, jotka voidaan vuokrata erikseen tai yhdessä. Airisto Span ranta rantalenttiskenttineen on Airisto Hillin ja Innin asiakkaiden vapaassa käytössä. Mikäli et itse jaksa tai halua valmistaa ruokaa kesäkaudella vierestä löytyy ravintola Airisto Marina, sekä bensa-asema/kioskipalvelut, josta voi vuokrata suplautoja, vesijettejä jne. Airiso Spa:n omat aktiviteetit alkaen 0€.

Mahdollisuus vuokrata myös pitempiä ajanjaksoja urakoitsijoille tai yrityksille.

Airisto Hill

Airisto Hill sopii erityisen hyvin pienille ryhmille, moniin eri tilanteisiin ja majoitustarpeisiin. Ympärivuotinen rantamökki 60 neliön terassilla. Saunaillat, polttarit, kalastusviikonloppu tai vaikka maata jalkojen alle kesken purjehduksen. Airisto Hillin saavutat helposti; autotie tulee perille ja veneelläkin pääsee meille kätevästi lähes ympäri vuoden.

1 x 2 hlö kerrossänky
1x 120 cm leveä sänky
2 x 2hlö pedattavat sohvat ( + lisävuode mahdollista )
1 x WC
Minikeittiö (induktioliesi, uuni, tiskikone, jääkaappi ja astiasto 12 henkilölle
1 x suihku, sähkösauna

Airisto Span ranta beachvolley -kenttineen on Airisto Hillin asiakkaiden vapaassa käytössä. Mikäli et itse jaksa tai halua valmistaa ruokaa kesäkaudella vierestä löytyy ravintola Airisto Marina, sekä bensa-asema/kioskipalvelut, josta voi vuokrata suplautoja, vesijettejä jne. Airiso Spa:n omat aktiviteetit alkaen 0€.

Kysy tarjous!

Airisto Inn

Ympärivuotinen rantamökki 60 neliön terassilla. Sijainti on mainio; mäellä jolta on näkymä Airiston venesataman yli, kauas merelle, aina sinne missä aurinko laskee. Veneramppi ja parkkipaikat ovat sivummalla muutaman sadan metrin päässä.

2 x kerrossänky ja 3 x yhden hengen sänky
2 x oma WC
keittiö/olohuone: jääkaappi, hella+pieniuuni, airfryer, kahvinkeitin, astiosto
Suihku käytävässä

Majoittumaan Airisto Inn mökkiin mahtuu jopa 7 henkilöä. Airisto Inn sopii mainoasti Span yöpyjille, juhlinnan jälkeen majoitus on muutaman metrin päässä!

Kysy tarjous!

Villa Constantine – vuokrahuvila Mielisholmassa

Siististi remontoitu huvila saaristossa kaikilla mukavuuksilla Mielisholman saaressa. Tästä huolimatta paikalle pääsee helposti autolla ja tietenkin veneillä jotka voi kiinnittää tukevaan omaan laituriimme.
Tämä mökki/huvila Turun saaristossa sopii hyvin pienemmille ryhmille tai sijaintinsa ansiosta kalastusporukoille mitä mainioimmin. Lue lisää Villa Constantine:sta.

Villa Constantine
Scroll to Top