Majoitus & loma Turun saaristossa

Majoitukset ja lomat maailman hienoimmassa saaristossa. Haluatteko irtioton arjesta ja lomailla tyylikkäästi upeissa saaristomaisemissa tai pitää kenties polttarit isommallekin porukalle kaikilla herkuilla? Saaristomeren alueelta ja yhteistyökumppaneidemme kautta löytyy moneen käyttöön sekä hotellimajoitusta että laadukkaita mökkejä ja huviloita, niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Tulevaisuudessa rakennamme lisää huippulaatuisia lomamökkejä merinäköalalla. Kaikki tässä esillä olevat majoituskohteet sijaitsevat Turun saaristossa, Paraisten Airistolla.

Yöpyminen Paraisilla

Järjestä saaristokohteissamme tarpeisiisi sopivat kokoukset, tilaisuudet ja juhlat, jotka voivat jatkua läpi yön ja seuraavankin päivän. Voit tulla viettämään myös lomaa Turun saaristoon. Majoitus Turun saaristossa onnistuu isommallekin ryhmälle. Yhteistyökumppaneidemme avulla järjestämme toiveidenne tilaisuudet ja juhlat, alusta loppuun. Kysy lisätietoja!

Hotel Airisto Strand

Ensimmäiset maininnat Airiston hotellista ovat jo 1900-luvun alkupuolelta. Airiston historia on tutustumisen arvoinen, eikä nykypäiväkään jää sen varjoon – ravintola Airisto Strand, saunamaailma Airisto Spa sekä vilkas ja palkittu satama palvelevat ilolla vieraitaan. 8 x 2 hh, 2 x 1 hh.

Airisto Hill

Lähellä palveluitamme, Airisto Spa:n oma Airisto Hill. Kaksi täysin remontoitua mökkiä Airiston rannalla. Sopii mainiosti pienille ryhmille ja erityisesti kalastajille; veneramppi on muutaman sadan metrin päässä ja parkkipaikkoja lähistöllä runsaasti.
Lue lisää Airisto Hillistä

Airisto Inn

Aivan Airisto Spa päärakennuksemme yläpuolella, Airisto Hillin naapurissa, Airisto Inn, remontoitu mökki jossa kaksi erillistä huonetta jotka voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Sopii mainiosti pienille ryhmille ja erityisesti kalastajille; veneramppi on muutaman sadan metrin päässä ja parkkipaikkoja lähistöllä runsaasti.
Lue lisää Airisto Innistä

Villa K

Tämä luxushuvila sijaitsee omalla, rauhallisella 2500 m2 tontilla. Yläkerran oleskelutilassa voi vaikka katsella TV:tä, DVD:itä tai lapset leikkiä. Alakerran olohuoneessa ja ruokailutilassa on reilusti tilaa seurustella tai istua iltaa! Pihalla on lämitetty ulkoporeallas. Etäisyys rantaan n. 200 m, lähin naapuri n. 60 m. Max 10 hlö.

Maunula

Maunula sijaitsee Airiston mökkikylässä ja tarjoaa merinäköalan. Mökissä on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, parvi kahdella sängyllä ja makuuhuone kahdelle. Olohuoneessa on myös vuodesohva. Max. 8 hlö.
Hinta alkaen 250€/vuorokausi.

Villa M

Mansikkapaikka on upea ja tasokas hirsihuvila Airiston harjulla kangasmetsän keskellä. Taustalla häämöttää meri. Lähin naapuri noin 30m päässä. n. 130 m2, 8 hlöä, Rakennettu vuonna 2008. Täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone, 4 x 2hh, 3 x wc, sauna ja jacuzzi, takka, terassi, nettiyhteys y.m.

Vieritä ylös