Risteilyt ja charterveneet Turun saaristossa

Anna itsellesi tai asiakkaillesi palanen maailman kauneinta saaristoa!
Tasokas illallisristeily tai leppoisa päiväretki on takuulla tasokas ja mieleen painuva kokemus vieraillesi tai asiakkaillesi. Vaihtoehtoja joilla veneretket ja -kuljetukset toteutetaan, on monia. huippunopeasta Rib-veneestä suurellekin ryhmälle sopiviin aluksiin sekä purjehduksiin.

Charter risteilyt, kuljetukset ja purjehdukset

Kohteenamme on koko Saaristomeri ja sen ympäristökunnat, Hangosta Maarianhaminaan. Kotisatamanamme toimii Airisto joka on helposti saavutettavissa niin maitse kuin meritsekin.
Charter purjehdus upeassa Turun saaristossa lumoaa kenet tahansa ja jättää muistijäljen jota kelpaa muistella vielä pitkänkin ajan kuluttua. Jos tarvitset kuljetuksen itsellesi tai seurueellesi, charter kuljetuksemme ovat luotettavia ja tarvittaessa hyvinkin nopeita. Charter risteily tasokkaalla veneellä Turun saaristossa on upea elämys ja loistava mahdollisuus pitää tilaisuus joka tekee vaikutuksen osallistujiin. Varustamme asiakkaat veneiden ja olosuhteiden vaatimilla tavoilla, Rib-safareilla/chartereilla asiakkaat saavat kuivapuvut tai haalarit sekä muut sään vaativat varusteet ylleen.

Koe luotojen lumo tai saarten loputon sokkelo mukavasti tasokkaassa veneessä. Aluksemme soveltuvat sekä suuremmille että pienemmille ryhmille. Ruoka- ja juomatarjoilutkin hoituvat kauttamme vaivattomasti ja laadukkaasti. Kysy lisätietoja!

Ryhmäretket

Airisto Spa:n taatusti korkealaatuiset ja yksilölliset saarikohteet palvelevat kaikenkokoisia ryhmiä.

Järjestämme saarikohteissamme toiveidenne mukaan mieleenpainuvia ryhmäretkiä, päivätilaisuuksia ja vauhdikkaita saaristoseikkailuja tai vaikka puitteet yrityksenne kokoukselle.

Valmiit ohjelmat tarjoavat helpon kokonaisuuden ryhmällenne, mutta räätälöimme mielellämme ohjelman juuri teidän ryhmällenne sopivaksi.

Veneet

Rib-kumivene: Saariston nopein kumivene? Tornado High Performance 9.5. Hurjan vauhdin takaa 2 x Suzuki 300hv moottorit. Max.12 x henkilöä.  Kysy tarjousta >>

Delta 40 SW: veneen pituus 12,5 metriä, leveys 3,6 metriä.  Veneen maksiminopeus 40 solmua. Max. 12 henkilöä. Makuupaikkoja 3 x 2 + 1.

Chris-Craft Sea Hawk 215: Tämä retrovene sopii hyvin pienempien ryhmien risteilyihin ja kalastukseen.

Boghammar Magnum 35: ”Keli kuin kelissä”, +30 solmua, max.12 hlö. Kysy tarjous!

Taxivene Flipper 830Fc: 9x henkilö, 26x solmu. Hinta 220€/ajotunti

Myrskylintu: Myrskylintu soveltuu mainiosti kalastukseen ja saaristoristeilyihin. Pituus 16,5 m, nopeus 17 solmua, matkustajia max. 28 ja ravintolapalvelut.

Princess 55: Princess soveltuu mainiosti pidempiin saaristoristeilyihin. Pituus 17 m, nopeus 25 solmua, matkustajia max. 28 ja ravintolapalvelut. Esim. Turku-Airisto 1200€ + alv 10%.

Swan 43: K​​lassinen purjevene. Tule mukaan purjehtimaan yrityksesi henkilökunnan tai ystävillesi kanssa esimerkiksi risteilypurjehdukset, perhepurjehdukset, polttarit, häämatkat, perhejuhdat, syntymäpäivät ym tilaisuuden ja koke purjehduksen nautintoa kokeneen kipparin kanssa.
Hinnat: 3h/600€, puoli päivää 800€, koko päivä 1000€

m/s Famnen: Pituus 25,9m, leveys 6,5m, korkeus mastolla 12m, moottori: Wärtsilä 375 kW. m/s Famnen on alus, joka on purjehtinut suurimman osan nykyajastaan, Suomen saaristomerellä. Famnen on nuorempana ylittänyt Atlantin valtameren ja vanhempana maistellut myös Saimaan makeaa vettä.

Scroll to Top