Veneretket ja -kuljetukset

Charterveneellä kohteillemme tai tapahtumillemme

Anna itsellesi tai asiakkaillesi palanen maailman kauneinta saaristoa!
Tasokas illallisristeily tai leppoisa päiväretki on takuulla tasokas ja mieleen painuva kokemus vieraillesi tai asiakkaillesi. Vaihtoehtoja joilla veneretket ja -kuljetukset toteutetaan, on monia. Huippunopeasta Rib-veneestä suurellekin ryhmälle sopiviin aluksiin sekä purjehduksiin.

Muut kuljetukset ja purjehdukset

Kohteenamme on koko Saaristomeri ja sen ympäristökunnat, Hangosta Maarianhaminaan. Kotisatamanamme toimii Airisto joka on helposti saavutettavissa niin maitse kuin meritsekin.
Charter purjehdus upeassa Turun saaristossa lumoaa kenet tahansa ja jättää muistijäljen jota kelpaa muistella vielä pitkänkin ajan kuluttua. Jos tarvitset kuljetuksen itsellesi tai seurueellesi, charter kuljetuksemme ovat luotettavia ja tarvittaessa hyvinkin nopeita. Charter risteily tasokkaalla veneellä Turun saaristossa on upea elämys ja loistava mahdollisuus pitää tilaisuus joka tekee vaikutuksen osallistujiin. Varustamme asiakkaat veneiden ja olosuhteiden vaatimilla tavoilla, Rib-safareilla/chartereilla asiakkaat saavat kuivapuvut tai haalarit sekä muut sään vaativat varusteet ylleen.

Koe luotojen lumo tai saarten loputon sokkelo mukavasti tasokkaassa veneessä. Aluksemme soveltuvat sekä suuremmille että pienemmille ryhmille. Ruoka- ja juomatarjoilutkin hoituvat kauttamme vaivattomasti ja laadukkaasti. Kysy lisätietoja!

B&N Marine - Rib Vene

Rib-kumivene

Boomeranger Boats. Max.12 x henkilöä.
Lähto alk. 650€/h (Airisto), sisältää kipparin ja polttoaineet.

Myrskylintu

Myrskylintu

Myrskylintu soveltuu mainiosti kalastukseen ja saaristoristeilyihin (esim. Airisto-Nauvo-Airisto). Pituus 16,5 m, nopeus 17 solmua, matkustajia max. 28 ja ravintolapalvelut. Airisto-Nauvo-Airisto 1100€ + odotusaika 88€/h.

Princess 56 - Ellinore

Princess 56

Princess soveltuu mainiosti pidempiin saaristoristeilyihin. Pituus 17 m, nopeus 25 solmua, matkustajia max. 28 ja ravintolapalvelut.

m/s Norrskär

m/s Norrskär

Matkustajamäärä 95, Pituus 17,8m, nopeus 11 solmua, aurinkokansi, kaksi salonkia, soveltuu kokousryhmille.
3h 1800€, lisätunti 480€, odotustunti 108€.

Fairline Targa 48 GT

Fairline Targa 48 GT

Tarjoa unohtumattoman kokemuksen työporukallesi, asiakkaillesi tai vaikkapa ystäväporukallesi (max. 10hlö) upealla Fairline Targa 48 GT –luxusjahdilla.

Bussikuljetukset

”Turkulainen Jalobus vie ryhmäsi tilausajot teidän kohteisiin. Helposti ja vaivattomasti.”

Tku-Airisto Isobussi alk. 200,- Pikkubussi 150,-
Sunnuntai plus 25€

Helsinki-airisto isobussi 500,- pikkubussi 400,-
Sunnuntai plus 100€

Mahdolliset lisätunnit 25,- / 30 min

Tarjous sisältää kulloinkin voimassa olevan arvolisäveron.

jalobus logo
jalobusjpg
Scroll to Top