Mökit ja huvilat Turun Saaristossa

Majoitukset ja muut palvelut
Olipa kyseessä omatoimi ryhmä tai etsitte paikkaa kaikilla palveluilla, meiltä löytyy teille sopiva ratkaisu. Omaamme laajan verkoston yhteistyökumppaneita läpi Turunmaan Saariston. Jos joku paikka jonne olitte ajatelleet mennä on varattu tai haluaisitte löytää mukavat ja toimivat puitteet juhlille, tilaisuudelle tai lomalle, älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Voimme varmasti auttaa ja järjestää teille jotain mieluisaa. Huvilat ja mökit saaristosta löytyvät meiltä!

Villa Constantine – vuokrahuvila Turun saaristossa

Siististi remontoitu huvila saaristossa kaikilla mukavuuksilla Mielisholman saaressa. Tästä huolimatta paikalle pääsee helposti autolla ja tietenkin veneillä jotka voi kiinnittää tukevaan omaan laituriimme.
Tämä mökki saaristossa sopii hyvin pienemmille ryhmille tai sijaintinsa ansiosta kalastusporukoille mitä mainioimmin. Lue lisää Villa Constantine:sta.

Airisto Hill – edullinen vuokramökki Airistolla

Lähellä palveluitamme, Airisto Spa:n oma Airisto Hill. Kaksi täysin remontoitua mökkiä Airiston rannalla. Sopii mainiosti pienille ryhmille ja erityisesti polttariporukoille ja kalastajille; ravintola sekä veneramppi on muutaman sadan metrin päässä ja parkkipaikkoja lähistöllä runsaasti.
Lue lisää Airisto Hillistä

Airisto Inn – kaksi omaa huonetta, merinäköalalla

Airisto Hillin naapurissa, vasta remontoitu Airisto Inn käsittää kaksi ympäri vuoden asuttavissa olevaa huonetta jotka voidaan vuokrata erikseen, keittiö/olohuoneen. Molemmissa huonessa oma WC ja rannalla olevan puulämmitteisen Iglusaunan käyttöoikeus kuuluu hintaan. Airisto Inn:in huoneet voit vuokrata yksi kerrallaan, molemmat tai sitten yhdessä Airisto Hillin kanssa!
Lue lisää Airisto Innistä

Muut majoituskohteet saaristossa

Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme tarjota paljon erilaisia ja mieleenkiintoisa ​​huviloita, mökkejä sekä muita kohteita ja paikkoja taphtumallesi  tai tilaisuudellesi Turun saaristossa. Hoidamme kaikki käytännölliset asiat, alusta loppuun. Teidän osaksi jää vain nauttiminen!

Venekuljetukset

Järjestämme myös hienot venekuljetukset kaikki saaristokohteisiimme.
Lue lisää veneretkeistä ja -kuljetuksista.

Majoitukset

Voimme auttaa sinua myös majoituksen kanssa, sekä ennen, että tapahtuman jälkeen kuin myös tapahtuman aikana. Lue lisää majoitusmahdollisuuksista.

Ruoka ja juoma

Kaikkea yksinkertaisista kotiruokaa ylellisempiin saaristodelikatesseihin, myös kohteisiin toimitettuna. Lue lisää tilausravintolastamme.

Vieritä ylös