Inkvartering

Vill du lämna dina bekymmer bakom dig och semestra i ett trevligt skärgårdslandskap? Eller kanske ordna en svensexa med alla tillbehör för en större grupp? På området kring skärgårdshavet, genom våra partners, hittas hotellinkvartering och kvalitets stugor och villor för såväl privat- som för företagskunder. I framtiden kommer vi att bygga fler högklassiga stugor med havsutsikt.

Ordna vid våra skärgårdsdestinationer passliga möten, evenemang och festligheter som kan fortsätta hela natten och även inpå nästa dag. Med hjälp av våra samarbetspartners arrangerar vi evenemang och fester enligt önskemål, från början till slut. Be om tilläggsinformation!

OBS!
Vid inkvartering hos oss, ingår såväl handdukar, lakan och även slutstädning i priset.

Endast njutningen kvarstår som er uppgift.

Hotel Airisto Strand

Hotellet Airisto finns första gången nämnt redan i början av 1900-talet. Airistos historia är värd att bekanta sig med, men den överskuggar på intet sätt dagens Airisto – mångsidiga restauranger, bastuvärlden Airisto Spa och den livliga och prisbelönta hamnen betjänar med glädje sina gäster.

Hotel Kalkstrand

Hotel Kalkstrand i Pargas har blivit populärt både som träffplats för vänner av god mat och som ett trivsamt konferensställe. Hotellet lämpar sig utmärkt också för stora kongresser. Kalkstrand är dessutom en gemytlig anhalt för familjeresenärer på ersa i skärgården. Det finns en liten lekhörna för barnen.

Villa M

Smultronstället är en vacker och högklassig stockvilla, belägen på en barrskogssluttning i Airisto. Villan på ca 130 m² rymmer 8 personer, byggår 2005. Närmaste granne finns på ca 30 m avstånd.

Villa K

Villan är belägen på en egen, lugn 2500 m2 tomt. I övre våningens vardagsrum kan man titta på TV, DVD eller på barnen som leker. I nedre våningens vardagsrum och matsal finns det gott om rum för samkväm. Distans till stranden ca. 200 m, närmaste granne ca. 60 m.

Manuala

Maunula ligger i Airisto stugbyn och erbjuder havsutsikt. Stugan har två sovrum, ett loft med två sängar och sovrum för två. I vardagsrummet finns även en bäddsoffa.
Pris från 250€/dygn.

Villa A

Villa Airiston Aalto är en högklassig villa, perfekt för familjer och grupper som söker kvalitetsfritid. Villan är rymlig och ljus. Inredningen är till av hög standard och smakfull och den kommer att tillfredsställa även den mest krävande besökaren.

Scroll to Top