Beställningsbastu och pooler

Njut av en bastu under jorden och njut av stjärnhimlen utomhus i den varma poolen! Våra bastun är byggda under jorden och redan det skapar en speciell atmosfär, vi lovar. Vi erbjuder behövliga bastutillbehör, allt från badkläder till schampo. Efter bastun kan du slappna av i vårt relax -rum med en fantastisk utsikt över den västra himlen och utöver havet. Dessutom ordnar vi mat och dryck om det behövs.

En hel bastuvärld

Bastun passar alla smaker. 
Vi har rätt bastu för dig!  Den äkta finska rökbastun ger ett härligt bad, mjukt och behagligt, med dofter av al. Ångbadet tar bort alla dina funderingar. Härliga dofter, behaglig värme och en sammetslen ånga lugnar både kropp och själ. En traditionell finsk bastu är känd för var och en, men har du upplevt det under jorden? Ett, varmt, välbekant och tryggt val för bastuentusiasten. Vårt bastubad räcker mer än väl till och friskluftsintaget är garanterat. Du kommer att trivas helt säkert! Den infraröda bastun är ett bra val för den som vill experimentera. Den är modern, trendig och samtidigt full av hälsofördelar .

Pooler och stranden

Vår terass är ett utomhus spa som heter duga. Även en stor grupp ryms i våra pooler och badtunnor. Atmosfären garanteras genom en tindrande stjärnhimmel – eller en fantastisk solnedgång i den fina skärgården. Utomhuspoolen värms upp av solenergi. Uppvärmningen av badtunnorna fixar vi själva, 40 grader året runt. Föreställ dig februaris isande kyla, mössan dragen över öronen, skumpa i glaset, från nacken ner omfamnad av det härliga, rena och uppvärmda källvattnet från skärgården! Man kan tillbringa sin tid på sämre sätt. Under somrigare tider finns det också en kall uppfrisknings- badtunna till ditt förfogande – räcker inte det så finns även badstranden riktigt intill. Och det bästa av allt: endast en kund i taget – du eller din grupp .

Möten och evenemang

I beställningsbastuns tillhörande Relax Room med glasterrass och utsikt över havet kan du ordna evenemang och möten (går att mörklägga) Läs mer om möten och fester.

Övriga tjänster

Om du verkligen vill skämma bort dig själv eller dina gäster då vi har även torvbastu som glädjer både kropp och själ, massage, yoga, pilates och manikyr.

Begär mer information!

Bastuinfo

 • rökbastu ca. 10 personer
 • elbastu ca. 7 personer
 • ångbastu ca. 10 personer
 • infrarödbastu 2 personer (ej vintertid)

Simbassäng och baljor

 • simbassäng (ej vintertid)
 • 2 x varmvattenbaljor (8 personer / st)
 • kalltunna (1 person)

Omklädningsrum

 • hygienprodukter (shampon etc.)
 • handdukar
 • 2 x wc
 • 8 duschar

Relax -rummet kan också användas som omklädningsrum.

Ytterligare bekvämligheter

Ifall du verkligen vill skämma bort dig själv eller dina gäster så kan vi även fixa torvbastu, massage och manikyr.

Scroll to Top