Tillställningar och bastu i Åbolands skärgård

Airisto Spa erbjuder upplevelser och avkoppling för dig och dina gäster på den mest magnifika platsen i Åbolands skärgård. Endast en 45 minuters bilresa från Åbo.

Möten och fester i Åbolands skärgård

Kvällssol vid horisonten och havet glimmar framför dig, nästan vid dina fötter. Tillsammans skapar detta en unik atmosfär som du kunde njuta lite längre av. Rökbastu till näst eller kanske badtunnan? Eller kanske är det dags för en god middag. Erbjud dina utländska gäster eller kunder en bit av den vackraste finländska skärgården – med stil. Mitt i vintern, i den stränga kylan under stjärnorna i en varm balja eller rökbastun på sommaren. Dessa minnesbilder återkommer säkert om och om igen och knappast då i en negativ bemärkelse.

Beställningsbastun

Njut av en bastu under jorden och njut av stjärnhimlen utomhus i den varma poolen! Våra bastun är byggda under jorden och redan det skapar en speciell atmosfär, det kan vi lova dig.

Möten

Mötes- och evenemangsutrymmen passar utmärkt speciellt för mindre grupper. En spektakulär miljö precis vid stranden i Åbolands skärgård är en upplevelse i sig och bidrar till att palavern löper smidigt.

Fester

Vi ordnar olika typs fester med hjälp av våra samarbetspartners, från början till slut. Förutom festlokaler trollar vår cateringservice fram läckra måltider och serverar dem till dig om du så önskar.

Svensexor

Det finns alternativ som passar allas plånbok, berätta din budget och antalet personer så skräddarsyr vi din fest! Det finns en plats, oavsett om det är en större grupp eller en mindre grupp

Lilla-Juls fester

Har du redan upplevt många traditionella små jular? Varför inte prova något utöver det vanliga? Bara 45 minuters bilresa från Åbo. På en underbar plats – där egna drycker är tillåtna!

Inkvarteringar

I Skärgårdsområdet och genom våra samarbetspartners kan du hitta både hotellboende och högkvalitativa stugor och villor för många användningsområden, både för privat- och företagskunder.

Mötes- och konferenslokaler

Med erfarenhet och professionalism lägger vi grunden för fungerande möten och fester. Vi har möjlighet att förverkliga allt från små födelsedagsfester och svensexor till  större bröllop och företagsmöten samt UUA-dagar. Alla tjänster ordnas privat både för privatpersoner och för företag. Läs mer om mötes– och festutrymmen.

Ifall du vill ha en fullständig upplevelse, glöm då bilarna. Vi hämtar er till evenemanget med en charterbåt .

Bastu i mitten av det underbara Skärgårdshavet

Vi erbjuder dig högkvalitativ beställningsbastu, naturligtvis med tillgång till en sandstrand där solen skiner hela dagen och kvällen. Finheten kröns av vår äkta rökbastu och badtunnorna. Och allt detta helt diskret, en grupp i taget, hela året om. Läs mer om vår bastu- och spa- utbud.

Aktiviteter för olika smaker

Vi erbjuder även många olika aktiviteter, lugna som actionfyllda, både för både små och stora grupper. Upplev fartens charm på en rib-safari, fixa samtalsämnet till kvällsbordet under en professionellt guidad fiskeresa eller pröva på hur det känns att hoppa i vattnet bland isflaken iklädd en överlevnadsdräkt. Läs mer om vårt breda aktivitetsutbud.

Vare sig du söker inkvartering i skärgården, avkoppling, upplevelser, konferentjänster eller t.ex. en plats för svensexan, välkommen! Tveka inte att kontakta oss!

new quote

En färsk Mimosa serverades som aperitif och så skålades det i baljan. Vädret var kallt och grått, men allt verkade ändå perfekt. Hav, vänner, fest, god mat och dryck!

erika mama loves you

Erika

Blogg – Mama Loves You

Rulla till toppen