Möten och fester i Åbolands skärgård

Kvällssol vid horisonten och havet glimmar framför dig, nästan vid dina fötter. Tillsammans skapar detta en unik atmosfär som du kunde njuta lite längre av. Rökbastu till näst eller kanske badtunnan? Eller kanske är det dags för en god middag. Erbjud dina utländska gäster eller kunder en bit av den vackraste finländska skärgården – med stil. Mitt i vintern, i den stränga kylan under stjärnorna i en varm balja eller rökbastun på sommaren. Dessa minnesbilder återkommer säkert om och om igen och knappast då i en negativ bemärkelse.

Upplevelser och avkoppling för dig och dina gäster på den mest magnifika platsen i Åbolands skärgård. Endast en 45 minuters bilresa från Åbo.

Mötes- och konferenslokaler

Med erfarenhet och professionalism lägger vi grunden för fungerande möten och fester. Vi har möjlighet att förverkliga allt från små födelsedagsfester och svensexor till  större bröllop och företagsmöten samt UUA-dagar. Alla tjänster ordnas privat både för privatpersoner och för företag. Läs mer om mötes– och festutrymmen.

Ifall du vill ha en fullständig upplevelse, glöm då bilarna. Vi hämtar er till evenemanget med en charterbåt .

Bastu i mitten av det underbara Skärgårdshavet

Vi erbjuder dig högkvalitativ beställningsbastu, naturligtvis med tillgång till en sandstrand där solen skiner hela dagen och kvällen. Finheten kröns av vår äkta rökbastu och badtunnorna. Och allt detta helt diskret, en grupp i taget, hela året om. Läs mer om vår bastu- och spa- utbud.

Aktiviteter för olika smaker

Vi erbjuder även många olika aktiviteter, lugna som actionfyllda, både för både små och stora grupper. Upplev fartens charm på en rib-safari, fixa samtalsämnet till kvällsbordet under en professionellt guidad fiskeresa eller pröva på hur det känns att hoppa i vattnet bland isflaken iklädd en överlevnadsdräkt. Läs mer om vårt breda aktivitetsutbud.

Vare sig du söker inkvartering i skärgården, avkoppling, upplevelser, konferentjänster eller t.ex. en plats för svensexan, välkommen! Tveka inte att kontakta oss!

Scroll to Top