Bröllop, fester och svensexor

Vill du att din fest skall innehålla intim elegans och en sofistikerad stämning? Eller kanske vill ha mera fling och glitter? Vill du spendera din födelsedag eller svensexa med hög standard i den vackraste skärgården, njutandes i en jacuzzi, men ändå på ett lättillgängligt ställe? Eller har du i drömmarna ett bröllop på stranden med solnedgång vid horisonten.

Festutrymmen av god standard

Bröllop är ett av de mest minnesvärda händelserna i ditt liv. Ordna ett känslomässigt och intimt bröllop i en sann, men också lätttillgänglig skärgårdsmiljö. Våra festutrymmen håller god standard, de är rena och verkligen i skärgårdsanda.

Välj ställe bland olika stilar och storlekar då du planerar din unika och för evigt ihågkomna fest. Kanske på en lyxig villa i äkta skärgårdsatmosfär eller ett fartfyllt beachparty på sandstranden.

Hela festpaketet från oss
Vi kan ordna riktigt fina och olika typs fester med hjälp av våra samarbetspartners, från början till slut.

En minnesvärd svensexa i Åbo skärgård

Nu alla tärnor, bestmän och de blivande brudens / brudgummens vänner: Väckning! Ordna en svensexa för din vän som fastnar i allas minne. Inte om hur han/hon skämdes ut utan hur bra och hur lyckat allt var, och i vilken miljö!

Unika platser i närheten av Åbo

Vi kan erbjuda dig de behövliga utrymmen och tjänster för en lyxig och självbetjänad svensexa. Stora villor med badtunnor, spännande vattenaktiviteter eller kanske en mer traditionell brudbastu med avslappnande massage. Mat kan ordnas flexibelt enligt olika smak och tycken.

Allt naturligtvis i god stil och bara 45 minuters bilfärd från Åbo, året om. 
Alla är enligt dina önskemål.

Tveka inte att kontakta oss!

Airisto Spa bröllop

EXEMPEL

  • Barnkalas
  • Brudbastu
  • Temafester
  • Pensioneringsfester
  • Svensexa
  • Examenfester

Info

– eget drickbart
– catering -tjänster
– fylldkakor
– dekoration
– levande music
– standup
– bröllopstransporter

Scroll to Top