Juhlatilat Turku

Juhla & juhlatilat Turun saaristossa

Toivotko juhliltasi intiimiä eleganssia ja hienostuneempaa tunnelmaa vai kenties irrottelua ja räiskyvää asennetta? Haluatko viettää syntymäpäiväsi tai polttarisi tasokkaasti kauneimmassa saaristossa vaikkapa jacuzzissa nautiskellen, silti helposti saavutettavassa paikassa ja juhlatilassa? Vai onko haaveissasi ne unelmien häät meren rannalla, auringon laskiessa horisonttiin, pool party kavereiden kesken tai lasten beach party syntymäpäiväjuhlat? Airisto Spa tarjoaa juhlatilat Turunmaan saaristossa jopa yli 80 henkilölle (kesäisin). Juhlatilat sopivat tietenkin myös pienemmille porukoille.

Tasokkaat juhlatilat kauniissa saaristomaisemissa

Valittavanasi on eri kokoisia ja tyylisiä juhlatiloja, joissa ainutlaatuiset ja taatusti ikimuistoiset juhlasi järjestetään. Tavoita ylellinen saaristolaistunnelma juhliisi tasokkaassa Villassa, järjestä vauhdikas Beach-party hiekkarannalla tai ikimuistoiset spa-pikkujoulut ja polttariohjelmat Turun lähistöllä.

Koko paketti meiltä
Järjestämme toiveidenne mukaiset juhlat yhteistyökumppaneidemme avulla, alusta loppuun. Juhlatilojen lisäksi Catering palvelumme loihtii maittavat ateriat ja tarjoilevat ne teille niin halutessanne.

Airisto Spa - Ruokapöytä

Rennot häät saaristossa

Häät ovat yksi elämäsi ikimuistoisimmista tilaisuuksista. Järjestä tunnelmalliset ja intiimit häät aidossa Turun saaristossa mutta silti helposti saavutettavassa ympäristössä. Juhlatilamme Turun saaristossa ovat laadukkaita, siistejä ja aidosti saaristolaisia.

Airisto Spa:han voit tuoda myös omat juotavat ja järjestää halutessasi itse ruokailut

Ota rohkeasti yhteyttä!

ESIMERKIT

Scroll to Top